onsdag den 28. juli 2010

Nyt legetøj... Jacuzzi

Nøj... så er der dømt nyt legetøj her i hytten... uhm... det bliver dejligt... når det altså er kommet ned på jorden at stå... vi skal lige have samlet nogle stærke mennesker til at sætte det ned... da det nye legetøj vejer ca. 400 kg.

Lige nu er det ikke samlet... da jeg har brugt de sidste par dage på at skille af... slibe... for derefter at male træværket... meeeeeen fint er det blevet... og nu venter det bare på at blive flyttet på plads og fyldt med varmt boblende vand...

Det kommer til at stå inde til højre... i hjørnet... der lagde Jimmi fliser til det i går... så den del er også på plads... uhm... glæder mig... godt jeg har en uges ferie endnu.

Her er det lidt nemmere at se hvodan det kommer til at stå... ;-)
samt at delene ligger spredt pga. maling... ;-)

Her et lille kig nede i selve Jacuzzi'en... der sidder en tv-skærm i det ene hjørne, og der er højtalere ude på siderne, så der er mulighed for at høre musik, se dvd'er osv...  Der er plads til 6 personer... 1 liggende og 5 siddepladser... helt lille er skidtet ikke...

Tja... midt i al vores ombygning, firma m.m. så er dette vores sommerferie... og vores fritid... Jacuzzi'en er bygget til at kunne stå udenfor hele året rundt... så der kan også komme vand i den en vinterdag... ;-)

Syntes lige jeg ville dele vores nye legetøj med jer... ;-)