lørdag den 27. november 2010

Selvom der ligger sne... så er det et skønt vejr at gå en lille tur i haven... og se her hvad der mødte mig... ;-)

Smiler... ude i gården, mødte dette syn mig... jeg blev nød til at hoppe i et par gummistøvler og ud og kigge på vejret... solen skinnede og sneen glimrede i lyset... smukt så det ud... ;-)

De fleste grene var tunge af sne...


Her et lille kig op af nogle af de juletræer som står i vores have...


Et lille kig i vores have... selvom grandtræet har stået til diskussion om det skulle fældes... så står det lige nu og er så smukt med sne på... så det er en fornøjelse at se på... ;-)


Samme træ som forrige billed og det står igen i højre side... i baggrunden er det et birketræ samt kirsebærtræ... og en lille del af vores garrage...


Dette er vores indkørsel... kunne slet ikke stå for solens smukke stråler...


Jepper... Honning er vi også leveringsdygtige i... smiler... eller rettere min svigerfar kan det der med honning... ;-)


Blev helt facineret af dette syn så du får lige et lille billed mere... ;-)


Smiler... den fineste rene sne, ligger her så smukt... som var det sukker der var drysset ud over hele matriklet... men smukt er det... men ikke så spændende at køre i... ;-)
Sneen skal nydes imens vi har den... det er ikke til at vide hvornår den er forsvundet igen...

Selvom jeg har lagt et inlæg tidligere i dag... så måtte jeg lige dele disse smukke billeder med jer... ;-)

Fortsat god dag til jer alle...

Jule manilla'er... til og fra kort...

Hejsa...

Endelig kommer her lidt nyt fra mig... 

Jeg har siddet og været kreativ... der er ikke noget som giver energi som dette... ;-)

Stempel med noder er brugt som baggrund.
 Kanten er farvet med stempelsværte først i rød og derefter med brun og sort.
Blomsten er udstandset med Marianne design, sat sammen og derefter sat på kortet.
Til sidst er der tilføjet et stickers med god jul...

Samme materialer... men to meget forskellige kort... ;-)
Disse to kort er begge lavet med et hjemmefumlet juletræ, og baggrunden er et stempel og kanterne er sværtet med stempelfarve. på det kort til højre er der tilføjet en swirl som er klippet med Sizzix.

Smiler... disse kort er lavet med glitter glue, snow pen samt stickers og glimmer. selvom de stort set er lavet med samme materialer så er de alligevel meget forskellige... farver kan gøre meget...

kortet her er stemplet med et tekst stempel, hvorefter det er sværtet med to grønne sværter samt en sort sværte, derefter er der sat en stickers på et mønstret ark scrapbookpapir, og den er klippet ud og der er sat sløjfe på, hvorefter det sætte på kortet.
Til slut er der skrevet med glitter lim (uden glimmer i) og derefter drysset glimmer hen over kortet. Nu skal kortet tørre hvorefter det er færdigt.

På dette kort er der ikke noget stempel i baggrunden, her er der skrevet med glitter lim og derefter drysset glimmer hen over. kuglen er lavet med en  stickers på scrapbookpapir som er klippet ud, oven på dette er der sat halvperler, kugle med sløjfe er limet på til sidst, når glitter og lim er tørt...


Samme fremgangsmåde som de forrige... ;-)

"God Jul" er skrevet med glitter lim, hvor efter der er drysset glitter hen over, i det at limen den er skrevet med er uden glitter/farve i. Når teksten er tør, har jeg tilføjet lidt snow pen... således at det ser ud som om det netop har sneet på skriften...

Kuglen er en sticker's som er sat på scrappapir, klippet ud, malet med snow pen tørret hvorefter der er sat sløjfe på.
Til sidst er det hele monteret på et manilla kort som er dekoreret med et stempel samt stempelsværte.


Kortet er stemplet med et stempel med noder, hvorefter der er sværtet lilla, blå og sort sværte på. der er skrevet god jul med glitter glue.
Der er punch'et/udstandset en iskrystal med 1 stk. gul easy punch og 1 stk. blå easy punch, de er limet på kortet med 3D klæbepuder, først den store, derefter er der sat 3D klæbepuder på den snekrystal et nummer mindre og monteret oven på den vi først satte på kortet. der bliver afsluttet med center kisses fra prima. selve sne krystallerne er ligeledes dekoreret med glitter glue.

Jeg syntes det er hyggeligt at sidde og lave disse små kort... og det er også rart at få brugt nogle af de små rester vi har liggende tilbage fra større projekter... og resultatet kan huritigt og nemt bliver lige det du har lyst til... så god fornøjelse... ;-)

Materialerne jeg har brugt her, kan alle sammen købes i DreamPapers. der er mange flere forskellige produkter i butikken end der er på nettet...

Masser af kreative hilsner fra miiiig... ;-)